Markten

Narrowcasting in overige sectoren

Met e-Poc Stadionschermen en e-Poc Sportclubschermen verbetert u de communicatie met bezoekers, voorziet u supporters van extra informatie en biedt u adverteerders een nieuw advertentiemedium. Op de beeldschermen kunt u onder andere spelersinformatie, clubinformatie, opstellingen, tussenstanden, ranglijsten en nieuws tonen. Uiteraard kunnen de schermen worden ingezet voor commerciële exploitatie, door het vertonen van advertenties. Ook kunnen de schermen worden ingezet als bewegwijzering. Daarnaast kunnen clubacties en clubmerchandising worden aangeprijsd op een modern tv-kanaal.

Onderzoek wijst uit dat de consument in uitgaansgelegenheden zoals een bar, café of restaurant erg beïnvloedbaar is voor wat betreft de keuze van zijn of haar bestelling. e-Poc Horecaschermen biedt u ongekende nieuwe communicatiemogelijkheden met uw klant in de zaak. E-Poc Horeca heeft als doel het attenderen van uw klanten op informatie, aanbiedingen en acties en de klant zijn bestelling te beïnvloeden.

Voor de Automotive branche zijn er e-Poc Showroomschermen. Als autodealer of motorzaak toont u op de schermen in uw showroom aanbiedingen, acties en videocommercials. Ook kunt u video's van testritten en autotesten (zoals NCAP crashtesten) tonen of van sfeervolle motorritten. Door een koppeling te realiseren met uw occasions database kunt u uw tweedehands auto's of motors van de betreffende vestiging of die bij andere vestigingen staan op de schermen laten rouleren. Door uw schermen uit te rusten met touchscreen functionaliteit kan een bezoeker door de occasions bladeren en aanvullende informatie ophalen of een proefrit aanvragen. Of zijn ideale auto of motor configureren. Door camera's te plaatsen in de werkplaats toont u bezoekers dat er hard wordt gewerkt aan hun motor of auto, terwijl ze genieten van een kop koffie. Meer van deze toepassingen kunnen optioneel gekoppeld worden aan uw dealerschermen.

Overige branches

E-Poc Narrowcasting combineert nieuwe en sociale media met schermennetwerken. Optimale communicatie en interactie met uw bezoekers door touchscreen applicaties. Schermennetwerken gekoppeld aan externe bronnen als bewakingscamera's en satelliet TV. Koppelingen met uiteenlopende systemen als nummerator systemen en agenda, en zaalinformatie of bewegwijzering systeem. Voor vrijwel elke organisatie kan de inzet van e-Poc Narrowcasting de communicatie en interactie met uw doelgroep optimaliseren.

Narrowcasting @
e-Poc Narrowcasting bij Autoteam
Powered by e-Poc


Notice: Undefined index: color in /home/epoc/domains/e-poc.nl/public_html/engine/content.php on line 594