Markten

e-Poc Narrowcasting Partnerprogramma

e-Poc biedt een interessant partnerprogramma waarbij de dealer haar klanten een totaaloplossing of een deeloplossing voor Narrowcasting kan aanbieden. Verkoop van e-Poc narrowcasting oplossingen vergt geen investeringen en biedt aantrekkelijke marges, waarbij u uw eigen dienst(en) of product(en) kunt versterken.

e-Poc Dealer

e-Poc levert een kosten efficiënte webbased oplossing, waarmee partners direct zelf een narrowcasting netwerk op kunnen zetten voor hun klanten. e-Poc stelt partners in staat een turn-key narrowcasting oplossing te leveren aan hun klanten (eventueel onder white label) zonder te moeten investeren in onderhoud en dure infrastructuur. e-Poc verzorgt de hosting, distributie en monitoring zodat partners zich kunnen richten op hun expertises.

e-Poc Reseller

(Pro) AV specialisten, installatiebedrijven, ICT dienstverleners en marketing(communicatie)- en reclame bureaus kunnen profiteren van een goede marge op de eenmalige kosten en gunstige provisie op het afsluiten van abonnementen. In veel gevallen biedt het leveren van e-Poc u als dealer de mogelijkheid om uw eigen dienst of product complementair aan te bieden.

Informeer naar de mogelijkheden.

 
e-Poc Narrowcasting bij rootnet