Markten

Beeldbepalend in openbare ruimtes

e-Poc Narrowcasting voor het aansturen van LED buitenschermen en "digital out of home" displays. Indoor en outdoor communicatie van groot formaat die opvalt bij passanten in openbare ruimtes.

e-Poc Outdoorschermen stellen u in staat om uw buitencommunicatie met nog meer creativiteit onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Door hun formaat en uitstraling vallen de grote LCD of LED schermen op tussen het communicatiegeweld waar consumenten dagelijks mee te maken krijgen. Door de toegepaste techniek en hun innovativiteit hebben de "digital out of home" (dooh) displays een enorme impact, zowel in binnen als buiten situaties.

Geen enkel medium biedt u dagelijks zoveel contactmomenten als een digitaal scherm langs een drukke weg in de stad of op andere high traffic A-locaties. Een imposant scherm, voorzien van huisstijl elementen op groots formaat valt op bij passanten op zowel indoor als outdoor locaties. Met e-Poc Narrowcasting stuurt u de schermen centraal aan en voorziet u de openbare ruimte van een overtuigend visitekaartje. e-Poc heeft speciale schermen die zijn bestemd tegen vandalisme en weersinvloeden. e-Poc outdoor schermen zorgen ervoor dat uw advertentie / buitenreclame wordt gezien!

e-Poc Narrowcasting is uitermate geschikt voor het centraal aansturen van uw (mobiele) abri's of Led displays, LED gevelreclame en ledboarding en led schermen (reclame) netwerk zowel in binnensituaties als buitenshuis.

Narrowcasting @
e-Poc Narrowcasting bij B&S Development
Powered by e-Poc


Notice: Undefined index: color in /home/epoc/domains/e-poc.nl/public_html/engine/content.php on line 594