Nieuws archief

Luijten VVZ kiest voor e-Poc Narrowcasting

Luijten VVZ kiest voor e-Poc Narrowcasting

AXELdinsdag 15 januari 2008

Luijten-VVZ is al jarenlang een toonaangevende speler binnen de verfbranche in Zuidwest Nederland. Zij voorzien professionele schilders en winkels van de juiste producten w.o. Bouwverven, Autolakken Industrie- en meubellakken, Doe-het-zelf producten, Entreesystemen, Los Legbare vloeren en KMA-consult. Luijten-VVZ kent verschillende afdelingen met ieder hun eigen specifieke kwaliteiten, maar met 1 gemeenschappelijk deler: perfecte kwaliteit en snelheid is altijd leidend.

Er zijn HD bedrijfsfilms in Full HD gemaakt van alle vestigingen met hun bijpassende specialiteiten. De bedrijfsfilms vormen samen met productpresentaties en promotiefilms van leveranciers alsmede het laatste nieuws, weer en verkeer de instore uitzending bij Luijten op de schermen. Met e-Poc Narrowcasting komen de bedrijfsactiviteiten van Luijten nog beter uit de verf.

vorige nieuwsberichtvorigevolgendevolgende nieuwsbericht
Warning: mysqli_real_escape_string() expects exactly 2 parameters, 1 given in /home/epoc/domains/e-poc.nl/public_html/engine/functions/news.php on line 205