Nieuws archief

De Dierenbescherming kiest e-Poc Narrowcasting voor interne communicatie

De Dierenbescherming kiest e-Poc Narrowcasting voor interne communicatie

DEN HAAGwoensdag 16 december 2009

De Dierenbescherming kiest voor e-Poc Narrowcasting voor de interne communicatie met medewerkers en het informeren van afdelingen en sublocaties, centraal,  vanuit de afdeling communicatie. Het verenigingsbureau van de Dierenbescherming in Den Haag en de locatie Hilversum worden uitgerust met een 20 tal schermen.

Het e-Poc Narrowcasting systeem is een uitbreiding/aanvulling op de interne communicatie via het Intranet van de Dierenbescherming; Het Narrowcasting systeem genaamd DB-TV zal gedeeltelijk automatisch gevoed worden met informatie van het Intranet zodat deze informatie in een push model aan het personeel wordt aangeboden. Het doel van het Narrowcasting systeem is het optimaliseren van de interne communicatie door het vertonen van algemene informatie, het prikkelen van personeel om naar het Intranet te gaan en (later) het personeel meer inzicht te geven wat er op de verschillende afdelingen speelt. Daarnaast kan er in de receptie via het scherm worden gecommuniceerd met bezoekers om onder andere de wachttijd te verzachten. De schermen worden centraal aangestuurd vanuit de afdeling communicatie in Den Haag, maar ook decentraal kunnen er berichten worden ingevoerd.

Het systeem is in de toekomst gemakkelijk uitbreidbaar tot een groter en uitgebreider schermennetwerk. Gefaseerde uitbreiding naar andere decentrale locaties (de verschillende afdelingen door het land) staat gepland.

vorige nieuwsberichtvorigevolgendevolgende nieuwsbericht
Warning: mysqli_real_escape_string() expects exactly 2 parameters, 1 given in /home/epoc/domains/e-poc.nl/public_html/engine/functions/news.php on line 205