Nieuws archief

B&S Communication partner van e-Poc

NIJMEGENdinsdag 21 april 2009

B&S Communication is een jonge dynamische onderneming die narrowcasting met advertising weet te combineren. B&S Communication biedt adverteerders de mogelijkheid doelgroepgericht te adverteren via digitale schermen op Universiteiten en Hoge Scholen. “Op het gebied van adverteren zijn digitale schermen een niet te stuiten vooruitgang, die zeven maal meer attentiewaarde hebben dan een traditioneel reclamemedium” aldus B&S Communication. De schermennetwerken van B&S Communication zijn geïnstalleerd in horecagelegenheden van Universiteiten en Hogescholen waar studenten ontbijten, lunchen en dineren. De schermen tonen de laatste nieuwsfeiten op het gebied van actualiteiten en entertainment gepaard met commercials. Met deze digitale schermen en het doelgroepgericht mediabereik geeft B&S Communication een nieuwe dimensie aan adverteren.

B&S Communication heeft voor de levering en aansturing van haar schermennetwerken gekozen voor e-Poc Narrowcasting van eValue8. eValue8 treed naast leverancier van de players, de playersoftware en de schermen op als technologiepartner en adviseur op het gebied van Nieuwe Media.

eValue8 is sinds 2005 actief met het leveren van Digital Signage oplossingen aan onderwijsinstellingen. De onderwijsschermen dienen in de regel met name als informatie, bewegwijzering en roostersysteem. De samenwerking met B&S Communication geeft eValue8 mogelijkheden haar klanten een full service pakket aan te bieden. Benadert een onderwijsinstelling ons voor een schermennetwerk, maar wil het ook inkomsten genereren uit advertenties dan betrekken we B&S in het project. Andersom versterken we elkaar ook. Kiest een klant van B&S in eerste instantie voor een beperkt schermennetwerk met reclames in de Horecagelegenheden en wil het op een later moment haar schermennetwerk uitbreiden door de hele onderwijsinstelling, zonder daar ook  reclames te vertonen dan stuurt B&S deze klant naar ons. Het e-Poc systeem is eenvoudig uitbreidbaar naar een groter netwerk waarbij per gebruikersgroep geregeld is of alle schermen of slechts een deel van het netwerk aangestuurd mag worden. B&S stuurt de horecaschermen aan, de onderwijsinstelling de rest.   

vorige nieuwsberichtvorigevolgendevolgende nieuwsbericht
Warning: mysqli_real_escape_string() expects exactly 2 parameters, 1 given in /home/epoc/domains/e-poc.nl/public_html/engine/functions/news.php on line 205