Nieuws archief

Wachtkamerschermen populair bij huisartsen

Wachtkamerschermen populair bij huisartsen

NIJMEGENvrijdag 2 januari 2009

Ook in de tweede helft van 2008 hebben weer diverse huisarten praktijken en huisartsenposten hun wachtkamers uitgerust met e-poc wachtkamerschermen. De schermen worden ingezet als wachtverzachter.
Op de schermen in de wachtkamer wordt in de meeste gevallen uiteenlopende informatie getoond:

  • algemene informatie over de gezondheidszorg
  • informatie over seizoensgebonden ziektebeelden
  • informatie over de praktijk of huisartsenpost in het algemeen
  • antwoorden op veel gestelde vragen
  • actuele wachttijden per arts
  • actueel nieuws, weer en verkeer

Daarnaast informeren op een aantal schermen diverse stichtingen en instellingen de patiënt ten behoeve van hun gezondheid. Een aantal ondernemende artsen tonen tegen betaling advertenties van lokale bedrijven en instellingen.

e-Poc Wachtkamerschermen worden standaard geleverd met een diverse entertainment modules die indien gewenst ingepland kunnen worden op de schermen. Moppen, Filmtrailers, Horoscoop, Raadsels en Woordzoekers kunnen via sms worden gespeeld of aangevraagd. De SMS Prikbord Module stelt patiënten in staat informatie en heugelijk nieuws te delen met andere patiënten in de wachtkamer, bijvoorbeeld over de geboorte van hun zoon of dochter.

vorige nieuwsberichtvorigevolgendevolgende nieuwsbericht
Warning: mysqli_real_escape_string() expects exactly 2 parameters, 1 given in /home/epoc/domains/e-poc.nl/public_html/engine/functions/news.php on line 205