Nieuws archief

Nieuw uiterlijk Cityscreens

Nieuw uiterlijk Cityscreens

NIJMEGENvrijdag 1 mei 2009

Wegener Narrowcasting heeft halverwege 2008 op twee high traffic locaties in Nijmegen (stationsplein en Plein 44) grote LED schermen van 3,84 meter hoog en 7,68 meter breed geïnstalleerd. Op de zogenaamde Cityscreens - die worden aangestuurd door e-Poc Narrowcasting - worden uitzendingen van dagblad De Gelderlander vertoond. Een uur uitzending bestaat voor ongeveer 40 procent uit nieuwsblokken en 60 procent uit commercials. De uitzending is een combinatie van nieuws uit stad en regio, agenda en entertainment, sport en overig algemeen nieuws. Adverteerders van het eerste uur zijn onder meer Intratuin, Rabobank en ROC Nijmegen.

Begin mei 2009 ging het nieuwe format van start. De vormgeving van de cityscreens is volledig vernieuwd en een stuk flitsender geworden. De schermen tonen nu meer actualiteit. Foto's en video's zijn voortaan beeldvullend en dus veel groter dan voorheen. In de tickertape onderin het beeld wordt voortdurend het laatste nieuws getoond, rechtstreeks van de internetsite van De Gelderlander. Zodra op de internetsite een nieuw nieuwsbericht wordt geplaatst, wordt ook automatisch de inhoud van de cityscreens ververst.

Behalve voor reclame en nieuwsuitzendingen zal De Gelderlander de Cityscreens ook inzetten bij evenementen als de Nijmeegse Vierdaagse. In de toekomst worden er mogelijk zelfs films op getoond. Op termijn worden ook in andere grote plaatsen binnen het verspreidingsgebied van De Gelderlander Cityscreens geplaatst.

vorige nieuwsberichtvorigevolgendevolgende nieuwsbericht
Warning: mysqli_real_escape_string() expects exactly 2 parameters, 1 given in /home/epoc/domains/e-poc.nl/public_html/engine/functions/news.php on line 205