Nieuws archief

Wisebits beschikbaar voor narrowcasting netwerk van e-Poc

HILVERSUMvrijdag 31 juli 2009

Wisebits is een samenwerkingsproject van de RVU, Bas Haring en de Universiteit Leiden. Wisebits zijn korte (internet-) filmpjes van maximaal 90 seconden over wetenschap en filosofie.


Ze zijn bedoeld voor scholieren en proberen op een speelse manier tot nadenken te stemmen, thuis en op school (wetenschaporiëntatie). Wisebits hebben een academische inhoud maar sluiten qua vorm en taal aan bij de vaak hap-snap, informele en fragmentarische, leervorm van de hedendaagse scholier.

De 200 Wisebits kunnen voorbij komen in de vorm van een animatie, clips, drama of korte documentaires. De filmpjes komen in eerste instantie beschikbaar via internet, maar zijn ook ontwikkeld voor andere platforms, zoals mobiele telefoons, TV en narrowcasting van o.a. e-Poc. Klanten van e-Poc kunnen gratis aangeboden Wisebit module inplannen om de filmpjes in hun uitzending weer te geven.

vorige nieuwsberichtvorigevolgendevolgende nieuwsbericht
Warning: mysqli_real_escape_string() expects exactly 2 parameters, 1 given in /home/epoc/domains/e-poc.nl/public_html/engine/functions/news.php on line 205