Nieuws archief

e-Poc Narrowcasting partner van NCRV Media Train

HILVERSUMvrijdag 1 mei 2009

MediaTrain is een multimediaal onderwijsconcept voor het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Het biedt een nieuwe manier van communiceren en samenwerken voor studenten en docenten. MediaTrain wordt gemaakt door de studenten zelf, in samenwerking met de NCRV, naar de wensen van de opleiding. Mediatrain wordt uitgezonden via Narrowcasting schermen.

Onder begeleiding van MediaTrain-coaches wordt een televisieredactie opgezet. Studenten maken dagelijks programma’s, die vertoond worden op beeldschermen in de school (narrowcasting) en de opleidingswebsite. Vanuit Hilversum wordt het programma-aanbod aangevuld met een wisselende selectie nieuws en infotainment. Daarmee is een eigen TV-kanaal op uw school een feit!
MediaTrain draagt bij aan de mediawijsheid van studenten. Tijdens het voorbereiden en produceren van de dagelijkse uitzendingen leren zij alles over het maken van journalistieke keuzes, ethische overwegingen en goede communicatie. Daarnaast komen de studenten in contact met de nieuwste technologische ontwikkelingen en distributiemethoden in medialand.

e-Poc Narrowcasting is Partner van Mediatrain. Onderwijsinstellingen die mee (willen) doen aan Media Train project maar nog geen (geschikt) Narrowcasting systeem hebben zijn er met het e-Poc systeem van verzekerd dat  alle mogelijkheden die het Mediatrain project biedt optimaal kunnen worden benut en ingezet. “Vooral de gebruiksvriendelijkheid van de beheeromgeving van e-Poc Narrowcasting spreekt ons erg aan. En we zien ook mogelijkheden in de interactieve toepassingen waar jullie je mee bezig houden”, aldus Annecarlijn Klompé van Media train.

Onder de naam onderwijsschermen.nl leverde e-Poc al vele onderwijsinstellingen een narrowcasting oplossing al dan niet met roosterkoppelingen. Door een samenwerking met MediaTrain kan aan onderwijsinstellingen een totaalpakket worden geboden.

vorige nieuwsberichtvorigevolgendevolgende nieuwsbericht
Warning: mysqli_real_escape_string() expects exactly 2 parameters, 1 given in /home/epoc/domains/e-poc.nl/public_html/engine/functions/news.php on line 205